Inschrijvingen voor tobbedansen starten

De inschrijvingen voor het spectaculaire tobbedansen op de Lilse Bergen op 23 september 2017 zijn gestart. Foto: RR

Lille – De inschrijvingen voor het spectaculaire evenement tobbedansen in september 2017 op De Lilse Bergen in Gierle (Lille) zijn gestart. Heel wat ploegen zijn al kandidaat.

Al zestien ploegen zijn ge nteresseerd om deel te nemen aan het tobbedansen dat op zaterdag 23 september 2017 plaatsvindt op De Lilse Bergen in Gierle (Lille). Met een zelfgemaakte bootje duiken de deelnemers van een schans het water in om naar een eilandje te dobberen en een bel te luiden.

De gemeenteraad keurde een reglement goed waardoor de inschrijvingen kunnen starten. Een ploeg betaalt 30 euro als inschrijvingsgeld maar krijgt 10 euro aan drankbonnetjes terug. Er is plaats voor maximaal veertig ploegen. Daarna leggen we een reservelijst aan , zegt Ann Van Mechelen (CD&V), schepen van Cultuur in Lille. Inschrijven via

References

  1. ^

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *