Bolk Transport kiest weer voor DAF

Bolk Transport Kiest Weer Voor DAF

ALMELO – DAF Dealer Sent Waninge leverde recentelijk wederom een nieuwe DAF truck aan Bolk Transport. Deze DAF XF FT460 Space Cab is n van de totaal zestien nieuwe DAF trucks voor Bolk Transport. Inmiddels is het grootste gedeelte aan trucks afgeleverd door Sent Waninge. Zo zijn er bijvoorbeeld twee DAF XF FAK 4 asser’s afgeleverd die geschikt zijn voor een LZV toepassing voor Bolk Container transport. Maar ook twee DAF CF FTG trucks, zes DAF XF FTG trucks en nog zes DAF XF FT trucks zijn reeds afgeleverd of staan nog op de planning.

Bolk Transport Kiest Weer Voor DAF

Bolk is actief in exceptioneel transport en van op- en overslag tot huiftransport. Ze vervoeren echt alles tot 150 ton over de weg of over het water. Dit op een effici nte wijze door heel Europa. Nieuwsartikel geplaatst op 29-05-2016 11:05 door

References

  1. ^

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *